Seurakunnassamme lapset saavat näkyä ja kuulua.

 

Matt. 10:14-16: ”Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: ”Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle.” Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päällensä ja siunasi heitä.”

 

Iloisia uutisia! Tänä kesänä leireilemme Mertiörannassa Jämijärvellä 16.-18.7. Leirille ovat tervetulleita 7-14-vuotiaat lapset tai koko perheet. Ilmoittautuminen on alkanut ja ensimmäiset paikat on jo varattu, joten nyt kannattaa olla nopea ja varmistaa kesän parhaimmat leirimuistot omalle väelle.


Katso seurakuntamme lapsityön Pomarkku-MiX Youtube -kanavaa.
Youtubessa voit myös liittyä kanavan seuraajaksi, niin saat tiedon uusista julkaisuista!

 


Pyhäkoulut:

Joka toinen sunnuntai lapset kokoontuvat omaan tilaisuuteensa n.klo 11.30-12.30. Pyhäkoulussa käydään tämän vuoden aikana Jeesuksen elämään liittyviä asioita sekä Raamatun tärkeimpiä juttuja lasten tasolla. Pyhäkouluopet valmistelevat joka kerraksi opetuksen, askartelun, leikkejä ja lauluja. Mukaan mahtuvat vanhat ja uudetkin pyhäkoululaiset.  Tervetuloa oppimaan Taivaan Isästä!


Leppis-kerho:

Leppis on uusi koko perheen kerho, jossa jokainen saa levähtää arjen touhujen keskellä. Leppis kokoontuu perjantaisin seurakunnallemme klo 9-11. Syömme aluksi aamupalan, hiljennymme hetkeksi Raamatun äärelle, leikimme, laulamme, askartelemme ja vaihdamme kuulumisia. Tervetuloa mukaan!


Action Night -illat:

Varhaisnuorten oma toimintakerho Action Night alkaa jälleen! Ensimmäisellä kerralla ke 9.9. kokonnumme helluntaiseurakunnalle klo 17-20. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 5.-9.-luokkalaiset tytöt ja pojat. Joka kerralla on tiedossa toiminnallista puuhaa seurakunnalla tai lähiseuduilla, hengellistä sanomaa, kavereita ja yhdessäoloa. Uudetkin kerholaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!