”Lapset ja lapsiperheet ovat tervetulleita kaikkiin tilaisuuksiimme. Sunnuntaisin paikalla on usein paljon lapsia, ja lapset saavat näkyä ja kuulua seurakunnassamme. Lapsille on oma leikkipaikka salin takaosassa. Pienille lapsille löytyy syöttötuoleja ja keittiön mikrolla voi lämmittää ruokia. Vaipanvaihtopisteet löytyvät sekä naisten että miesten vessoista.
 
 

Matt. 10:14-16: ”Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: ”Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle.” Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päällensä ja siunasi heitä.”

 

POMARKKU MIX LEIRI 5.7. – 7.7.2024
LUE LISÄÄ TULEVASTA LEIRISTÄ

 

Katso seurakuntamme lapsityön Pomarkku-MiX Youtube -kanavaa.
Youtubessa voit myös liittyä kanavan seuraajaksi, niin saat tiedon uusista julkaisuista!

 


Pyhäkoulut:

Joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas sunnuntai on pyhäkoulu, joka perjantaiaamu on Leppis-perhekerho, parillisten viikkojen keskiviikkoina tyttökerho ja parillisten viikkojen perjantaina varhaisnuorten toimintakerho. Lisäksi vuoden aikana on muutamia isompia lastentapahtumia.”

 


Leppis-kerho:

Leppis on uusi koko perheen kerho, jossa jokainen saa levähtää arjen touhujen keskellä. Leppis kokoontuu perjantaisin seurakunnallemme klo 10. Syömme aluksi aamupalan, hiljennymme hetkeksi Raamatun äärelle, leikimme, laulamme, askartelemme ja vaihdamme kuulumisia. Tervetuloa mukaan!


Action Night -illat:

Varhaisnuorten oma toimintakerho Action Night alkaa jälleen! Aiemmista vuosista poiketen kerho on nyt parillisten viikkojen perjantaisin klo 17. Action Night alkaa pe 9.9.2022.

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 5.-9.-luokkalaiset tytöt ja pojat. Joka kerralla on tiedossa toiminnallista puuhaa seurakunnalla tai lähiseuduilla, hengellistä sanomaa, kavereita, iltapalaa ja yhdessäoloa. Uudetkin kerholaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!