Seurakuntamme toimintaa


Pomarkun Helluntaiseurakunnan toiminta perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn:

Hän sanoi heille: ”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka uskoo ja saa kasteen, pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: Minun nimessäni he ajavat pois riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä. Jos he juovat jotakin kuolettavaa, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä tulevat terveiksi.” (Mark. 16:15-18). (Raamattu Kansalle ry käännös)


Tilaisuudet seurakunnassa

  • Päivätilaisuus sunnuntaisin klo 11
  • Ruokakassien jako kaikille ruoka-apua tarvitseville maanantaisin klo 13:40
  • Rukousillat maanantaisin klo 18 ja keskiviikkoisin tai perjantaisin klo 18 tai 19
  • Seuraa ilmoitukset tulevat tapahtumat -sivulta

 

Seurakunta järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia jotka ovat avoimia kaikille. Tilaisuuksissa julistetaan evankeliumin sanomaa Jumalan pelastavasta armosta. Hengellisillä lauluilla ja musiikilla on tilaisuuksissa varsin huomattava osuus. Sunnuntain päivätilaisuuksissa Raamatun opetus muodostaa keskeisen osan. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina ehtoollisjuha jonka aikaan lapsille pyritään pitämään pyhäkoulua.

 

Lapsityö

Joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas sunnuntai pidetään  pyhäkoulua päivätilaisuuden aikana.
Syksy- ja kevätkaudella järjestetään Pomarkku-MIX lastentapahtumia 6-12 vuotiaille. Kesäisin järjestetään myös lastenleiri, joissa opetetaan hengellisiä asioita, lisäksi ohjelmaan sisältyy erilaisia pelejä ja leikkejä.

 

Avustustoiminta

Seurakunta ylläpitää elintarvikkeiden jakamistoimintaa, jakaen ruoka-apua sitä tarvitseville viikoittain. Jaettavat elintarvikkeet kerätään kauppaliikkeistä kauppojen kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Tilaisuudessa on myös lyhyt hengellinen osuus.

 

Seurakunnan koulutyö ja nuorisotyö

Seurakuntamme tekee myös koulu- ja nuorisotyötä Pomarkun alueella.